foto

Carl Magnus Dellow

  • nar. 25.10.1951 (67 let)
    Valleberga, Bjuv, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Hamilton (TV film)
2000 Bildmakarna (TV film)
1997 Dö en smula
Reine & Mimmi i fjällen!
1996 Zonen
1995 Jönssonligans största kupp
1993 Backanterna (TV film)
Muž na balkóně
Prak
Sunes sommar
1992 Ha ett underbart liv
Nedělňátka
1987 Mälarpirater

TV seriály

2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace