foto

Huib Broos

  • nar. 29.8.1941
    Surabaya, Indonésie
  • zem. 11.9.2011 (70 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Het zwijgen
2003 Štětcem osudu (TV film)
2001 Morlang
1996 The Little Riders (TV film)
1993 Richting Engeland
1983 Výtah
1982 Verleden, Het
1981 Come-Back
Hoge hakken, echte liefde
Twee vorstinnen en een vorst
1977 Oranžský voják
1976 Vandaag of morgen
1975 Keetje Tippel
Kind van de zon

TV seriály

2009 Annie MG (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
1979 Duel in de diepte (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky