foto

Kåre Mölder

  • nar. 2.11.1954 (66 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Den som viskar (TV film)
Sök
2001 Återkomsten (TV film)
1993 Muž na balkóně
1992 Ha ett underbart liv
1989 Hunden som log
Otrokáři (TV film)
1984 Nasazený špicl
1982 Brusten himmel
Gräsänklingar
1981 Inspektor Beck v Budapešti
1977 Mackan

TV seriály

2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 PTV - Penetrerings-TV (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky