foto

Karin Eckhold

  • nar. 28.1.1938
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 3.7.2018 (80 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
1996 Lieber Liebe (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1995 Sonntags geöffnet (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Nierenspende (S03E22)
Ein Mädchen in Angst (S03E19)
další epizody (5)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
další epizody (14)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (11)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Hochzeitstag (S01E19)
Der Wert des Lebens (S01E18)
další epizody (7)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Vaterschaft (S01E12)
Die Mutprobe (S01E11)
další epizody (12)
1983 Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Erkennen Sie die Melodie? (TV pořad)
1964 Einer wird gewinnen (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky