foto

Inge P. Drestler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Männer vom K3 - Blutrache, Die (TV film)
2002 Šťastná záměna (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Zart und schuldig (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
1999 Herz über Bord (TV film)
1998 Tod auf Amrum (TV film)
1997 Eiskalte Liebe (TV film)
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
1980 Hvězda bez nebe
1978 Der Pfingstausflug
1973 ...aber Jonny!
1972 Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1971 Sparks in Neu-Grönland (TV film)
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)

TV seriály

1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Die Geliebte (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1989 Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Trennungen (S02E17)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Die Mutprobe (S01E11)
Der Dieb (S01E09)
další epizody (9)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky