foto

Andreas Eckel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viele Kühe und ein schwarzes Schaf (TV film)
2016 Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2014 Auflösung
2011 Nejlepší přítelkyně (TV film)

TV seriály

2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Gold! (E07)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Eingelocht (S10E20)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky