foto

Sima Janićijević

  • nar. 26.10.1912
    Kragujevac, Srbsko
  • zem. 7.9.1996 (83 let)
    Beograd, Srbsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Progon
Živeti kao sav normalan svet
1981 Kad sveci marsiraju
1978 Sudbine
1976 Jovca (TV film)
1973 Samoća (TV film)
1972 Poraz (TV film)
1971 Past na generála
1970 Hajducija (TV film)
1969 Na dan požara (TV film)
Preko mrtvih (TV film)
Zakopajte mrtve (TV film)
1968 Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1967 Divlje seme
Oci pune zvezda (TV film)
Oh, divljino (TV film)
1965 Akcija epej (TV film)
1964 Buburos (TV film)
1963 Il fornaretto di Venezia
Mensch und Bestie
Suncano sa kisom (TV film)
Zlatni prsti (TV film)
1962 Poklad na Stříbrném jezeře
Prozvan je i V-3
Rana jesen
1961 Pustolov pred vratima
1959 Vendicatore, Il
Vlak bez jízdního řádu
1958 Rafal u nebo
1957 V sobotu večer
1956 Michal Strogov
Opsada
1953 Ciganka
Opštinsko dete
1950 Crveni cvet
1949 Priča o fabrici
1947 Zivjece ovaj narod

TV seriály

1983 Priče iz Nepričave (TV seriál)
1980 Svetozar Marković (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucović (TV seriál)
Opasni susreti (TV seriál)
1971 Diplomci (TV seriál)
1970 Ljubav na seoski način (TV seriál)
1966 Volite se ljudi (TV seriál)
1965 Kod sudije za prekršaje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky