foto

Arthur Lawrence

  • nar. 12.11.1912
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 21.4.1984 (71 let)
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Ghost Sonata, The (TV film)
1960 Inn for Trouble
1959 Life in Emergency Ward 10
The Bridal Path
1950 Lilli Marlene
1949 Landfall
Stop Press Girl
1948 Dancing Years, The
Piece of Cake, A
Šest statečných

TV seriály

1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
1963 Jane Eyre (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky