foto

Amy Pocha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Španělsko, vlaky a auto (E07)
2018 Paradise PD (TV seriál)
Tohle jsou Jabowští (S01E06)
Americký vandal (TV seriál)
Wiped Clean (S02E05)
2017 Americký vandal (TV seriál)
Premature Theories (S01E05)
No Activity (TV seriál)
Golden Age of Tunnels (S01E05)
2015 Neranditelní (TV seriál)
An Origin Story Walks Into a Bar (S03E07)
2014 Svačina (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 TripTank (TV seriál)
Green Out (S02E20)
Deuce Ex Machina (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky