foto

Jim Russell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ali se žení
2015 Strangerland
2014 Agrese
2013 The Broken Shore (TV film)
2011 Big Mamma's Boy
2003 Ned Kelly
2000 Waiting at the Royal (TV film)
1998 Ozvěna hromu (TV film)
1992 Jesus vender tilbage

TV seriály

2018 Street Smart (TV seriál)
Jack Irish (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Nowhere Boys (TV seriál)
The Alternate World is Here (S04E12)
Attack of the Nematodes (S04E10)
Doubles Trouble (S04E09)
další epizody (4)
2015 Glitch (TV seriál)
There Is No Justice (S01E04)
Utopia (TV seriál)
A Fresh Start (S02E01)
2014 Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Heart of the Matter (S02E01)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Pryč s pohádkami (S01E08)
2011 At Home with Julia (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 The Saddle Club (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Small Tales & True (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Parodie komedie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace