foto

Mirosław Jękot

  • nar. 17.11.1964 (56 let)
    Tarnów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asymetria
Wyzwanie
2017 Labirynt świadomości
2016 Pierwsze (studentský film)
2001 Kameleon

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Joker (S06E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kameleon (S24E13)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 5 (S02E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 24 (S01E24)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S08E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S11E07)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pożegnanie (S18E03)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zagubiona (S11E06)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Miasto w strachu (S03E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2011 Julia (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Mamuśki (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Tylko miłość (TV seriál)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 22 (S04E22)
Episode 13 (S03E13)
Episode 9 (S03E09)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zaborcza zazdrość (S02E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky