foto

Gotthold Ephraim Lessing

  • nar. 22.1.1729
    Kamenz
  • zem. 15.2.1781 (52 let)
    Braunschweig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Nathan der Weise (TV film) - divadelní hra
2005 Emilia - divadelní hra
2003 Emilia Galotti (TV film) - divadelní hra
1990 Nathan der Weise (TV film) - divadelní hra
1981 Emília Galottiová (TV film) - divadelní hra
1979 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film) - divadelní hra
Nathan, der Weise (TV film) - divadelní hra
1976 Minna von Barnhelm (TV film) - divadelní hra
1974 Mína z Barnhelmu (TV film) - divadelní hra
1972 Damon (TV film) - divadelní hra
1971 Emilia Galotti (TV film) - divadelní hra
1969 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film) - divadelní hra
1967 Emilia Galotti (TV film) - divadelní hra
Nathan der Weise (TV film) - divadelní hra
1964 Minna von Barnhelm (TV film) - divadelní hra
Nathan der Weise (TV film) - divadelní hra
1962 Minna von Barnhelm - divadelní hra
1960 Emilia Galotti (TV film) - divadelní hra
Heldinnen - divadelní hra
1958 Emilia Galotti - divadelní hra
1957 Minna von Barnhelm (TV film) - divadelní hra
1956 Nathan der Weise (TV film) - divadelní hra
1940 Das Fräulein von Barnhelm - divadelní hra
1922 Nathan, der Weise - divadelní hra

TV seriály

1971 Ficciones (TV seriál) - divadelní hra
1966 Teatro de siempre (TV seriál) - divadelní hra
1953 Teatr telewizji (TV seriál) - divadelní hra

Divadelní záznam

1990 Philotas (divadelní záznam) - divadelní hra
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky