foto

Arnošt Janeček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kanárská spojka
1992 Kráva
1983 Štvrtý rozmer
1979 Lásky mezi kapkami deště
1978 Tajemství Ocelového města
1977 Ať žijí duchové!

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sprejeři (S04E11)

Dokumentární

1980 Všední den

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace