foto

Jerzy Słonka

  • nar. 22.9.1949 (71 let)
    Sosnowiec, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Planeta Singli 3
Solid Gold
2000 Moja Angelika
1994 Navrátilec (TV film)

TV seriály

2020 Bez skrupułów (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Oko za oko (S23E09)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2018 Blondynka (TV seriál)
Miłosna pieśń głuszca (S06E10)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bracia (S19E13)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Piknik (E09)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Uzdrowiciel (E21)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S04E11)
Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Zawisza (S05E02)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Niemieckie porachunki (S04E09)
Oświadczyny (S04E08)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Oddział do zadań specjalnych (S03E03)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Oficer z Berlina (S02E03)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga (S01E04)
Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Biszkopt (E04)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 80 (E80)
Episode 77 (E77)
Episode 105 (E105)
další epizody (5)
2006 U fryzjera (TV seriál)
Strzyżenie po francusku (E02)
Magda M. (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Kryminalni (TV seriál)
Mętna woda (S05E11)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Nimfomanka - część 1 (E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky