foto

Mike Minogue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hon na pačlověky
2015 How to Murder Your Wife (TV film)
2014 Co děláme v temnotách
2009 Separation City

TV seriály

2020 Wellington Paranormal (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2019 Wellington Paranormal (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Mobots (S02E06)
Haunted Nissan (S02E05)
další epizody (7)
2018 Wellington Paranormal (TV seriál)
Zombie Cops (S01E06)
A Normal Night (S01E05)
The She Wolf of Kurimarama Street (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky