foto

Magdalena Mirek

  • nar. 2.6.1959 (61 let)
    Łęczyca, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milost
2015 11 minut
2012 Komisař Blonďák
2001 Zaklínač
2000 Daleko od okna

TV seriály

2020 Osiecka (TV seriál)
Jej pierwszy bal (E01)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2012 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2010 Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cena prawdy (S04E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Nowa droga życia (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyrok (S01E08)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wspólna historia (S08E05)
Niewidoczne zagrożenie (S08E02)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 13 (E13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Sprawy rodzinne (S07E38)
Bez odwrotu (S07E35)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
W oparach absurdu (E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky