foto

Dušan Štauder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hu - hu bratia (TV film)
1992 Janko Gondášik (TV film)
Putá osudu (TV film)
1989 Krajina Dživiben (TV film)
1988 Zlatá panna zo zlatého vajca (TV film)
1987 Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
1985 Malý Muk (TV film)
1981 Orechový koláč (TV film)
Popoluška (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
Najlepšie želanie (TV film)
1978 Husliar a sirota (TV film)
1977 Medveď Mrmláč (TV film)

TV seriály

1993 Qyx a Qyxová (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
1975 Banícke rozprávky (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Slniečko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky