foto

Eva Hlaváčová

  • nar. 20.3.1943 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
2000 Krajinka
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
1991 Anorexia mentalis (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
Sám sebe po kolená (TV film)
Čarovné kresadlo (TV film)
1989 Malý pán Friedemann (TV film)
1987 Gottšalk (TV film)
Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1985 Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1984 Dovolenka na zotavenie (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1981 Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
1968 Eskulapov prístav (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace