foto

Przemysław Kozłowski

  • nar. 24.5.1969 (51 let)
    Lublin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Třas

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
2020 Motyw (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Osaczona (S12E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lepsza przyszłość (S22E03)
2018 Na dobre i na złe (TV seriál)
Lolita (S20E10)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pasja (S18E04)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Trzecie jest przerażenie (E11)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 2 (E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Episode 6 (S05E06)
Episode 1 (S05E01)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (12)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Anioł Stróż na czterech łapach (S03E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2012 Paradoks (TV seriál)
Czat (E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Narodziny gwiazdy (E11)
Podróżnik (E09)
další epizody (7)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Czas honoru (TV seriál)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
Kim Pani jest? (S04E03)
W pułapce (S04E02)
další epizody (4)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Lekcja pokory (S13E07)
2008 Kryminalni (TV seriál)
Spokojna przystań (S08E03)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Braterska miłość (S02E30)
2006 Fala zbrodni (TV seriál)
Piekło dla wszystkich (S03E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky