foto

Catherine Bidaut

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Alicino zrcadlo (TV film)
Novo
2001 Důstojnický pokoj
1999 Inséparables
1994 Bête de scène
Jeanne la Pucelle I - Les batailles
1993 Vent d'est
1992 Fille de l'air, La
1991 Acılar Ve Arzular
1989 Manželé, ženy, milenci
1987 Hôtel de France
1974 Bonzesse, La

TV seriály

1997 P.J. (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 Il était une fois dix neuf acteurs (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Le sang des fraises (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky