foto

Tomáš Mann

  • nar. 1.12.1952
    Brno, Československo
  • zem. 1.11.2001 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Noční stráž (TV film)
1981 Mezi námi kluky
1976 Bouřlivé víno

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace