foto

Kate Smith

  • nar. 1.5.1907
    Greenville, Virginia, USA
  • zem. 17.6.1986 (79 let)
    Raleigh, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 My Music: Big Band Vocalists (TV film) - a.z.
1974 The Three Stooges Follies - a.z.
1959 Once Upon a Christmas Time (TV film)
1943 This Is the Army
1941 The Great American Broadcast - a.z.
1933 Hello, Everybody!
1932 Rambling 'Round Radio Row #1
The Big Broadcast

TV seriály

1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1954 Stage Show (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)

Dokumentární

2010 Broad Street Bullies (TV film) - a.z.
2008 Pioneers of Television (TV seriál) - a.z.
2003 Christmas from Hollywood - a.z.
1999 Century: America's Time, The (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1982 Henry Fonda: The Man and His Movies (TV film) - a.z.
1975 Brother, Can You Spare a Dime? - a.z.
1972 The Great Radio Comedians (TV film) - a.z.
1942 Night Shift

TV pořady

1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
1975 Cher (TV pořad)
The Smothers Brothers Show (TV pořad)
1974 Mac Davis Show, The (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad) - a.z.
Pearl Bailey Show, The (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
1967 The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad) - herec, a.z.
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Jack Paar Program (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
The Eddie Fisher Show (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
1950 The Kate Smith Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace