foto

Richard Wright

  • nar. 4.9.1908
    Roxie, Mississippi, USA
  • zem. 28.11.1960 (52 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Syn černého lidu - kniha
1996 America's Dream (TV film) - povídka
1988 Passerelle, La - kniha
1986 Rodný syn - kniha
1967 Domingo salvaje - kniha
1951 Sangre negra - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1951 Sangre negra

Dokumentární

2003 Portrait of a Bookstore as an Old Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky