foto

Ewa Oksza-Łapicka

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Pierwszy milion

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Guru (S22E01)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S08E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Napad doskonały (S16E12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Przerwany koncert (S05E06)
Życie od nowa (S05E01)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
další epizody (10)
2011 Instynkt (TV seriál)
Diabelskie sztuczki (E01)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
Wymyślona przyjaciółka (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky