foto

Saniwoj Król

  • nar. 11.11.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ostatni dzień (S22E21)
Pęknięte serca (S22E20)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Ślad (TV seriál)
Episode 42 (S02E42)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 Na sygnale (TV seriál)
To żaden wstyd (S05E28)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Wing Tsun (E44)
Dusiciel (E43)
Upadek (E42)
další epizody (44)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Panna młoda (S09E35)
2006 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Powołanie (S05E10)
Powołanie... (S05E09)
Fala zbrodni (TV seriál)
Formuła X (S04E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wielka wyprawa (S08E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky