foto

Vladimir Gricevskij ml.

  • nar. 22.7.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Odinokij ostrov
2006 Poslední obrněný vlak
2004 Bezejmenná kóta

TV seriály

2017 Čjornaja krov (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Slepoj rasčet (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Slezy angelov (E01)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Poslednij obchod (S01E22)
2009 Sjomin (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Korabl - prizrak (S04E01)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Bruděršaft (E04)
Baba v černom (E02)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky