foto

Daina Barbeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Hangman
James vs. His Future Self
She Never Died
2018 Prázdné hlediště
The New Romantic
2017 Indian Horse
2014 Muži v ringu
2013 Ice Soldiers

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
Red (S02E01)
2017 Bad Blood (TV seriál)
Čas prostě nezastavíš (S01E06)
2016 Eyewitness (TV seriál)
The Lilies (E05)
Letterkenny (TV seriál)
St-Nickel (TV seriál)
Un bonus et une amende (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky