foto

Stefan Kuhlmann

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Mama geht nicht mehr (TV film)
Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
2012 Rodinné záležitosti (TV film)
Überleben an der Wickelfront (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
2009 Plötzlich Onkel (TV film)
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (E08)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Allein war gestern (E03)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Der verlorene Sohn (E18)
Kriminalista (TV seriál)
Dívka ve stínu (S12E05)
2010 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Dvojitý případ (E03)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1999 Mallorca (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky