foto

Hayri Aslan

  • nar. 10.2.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Sesinde Aşk Var
2018 Aşk Masalı (TV film)
Kız Meselesi
Mirasyedi (TV film)
Prangali Yarim (TV film)
2017 Askin Gören Gözlere Ihtiyaci yok
Cingöz Recai
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2015 Tehlikeyle Flört
2006 Eve Dönüş
Küçük Kıyamet
2004 Kayıp Aşklar (TV film)

TV seriály

2019 Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 33 (S02E33)
Epizoda 32 (S02E32)
Epizoda 31 (S02E31)
další epizody (18)
2018 Dudullu Postası (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
Epizoda 13 (S02E13)
další epizody (26)
Koca Koca Yalanlar (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Aşk ve Gurur (TV seriál)
Kırlangıç Fırtınası (TV seriál)
Savaşçı (TV seriál)
Şevkat Yerimdar (TV seriál)
2015 Kalbim Ege'de Kaldı (TV seriál)
Kara Ekmek (TV seriál)
Poyraz Karayel (TV seriál)
2014 Büyük Sır (TV seriál)
Düşler ve Umutlar (TV seriál)
Ne Diyosuun! (TV seriál)
2013 Her Şey Yolunda Merkez (TV seriál)
2012 İşler Güçler (TV seriál)
2011 Sırat (TV seriál)
Tövbeler Tövbesi (TV seriál)
2008 Cesaretin Var mı Aşka (TV seriál)
2007 Eksik Etek (TV seriál)
Yaralı Yürek (TV seriál)
2006 Cemile (TV seriál)
2005 Eylül (TV seriál)
Ters Köşe (TV seriál)
Yanık Koza (TV seriál)
Çeşm-i Bülbül (TV seriál)
2004 Gece Yürüyüşü (TV seriál)
Müjgan Bey (TV seriál)
2003 Kasabanın İncisi (TV seriál)
1997 Sıdıka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky