Reklama

Reklama

Küçük Kıyamet

  • USA Little Apocalypse, The
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při zemětřesení v roce 1999 v Turecku, ztratila Bilge svoji matku, jejíž tělo se nikdy nenašlo. Bilge se ale s touto životní tragédií doposud nevyrovnala. V noci před odjezdem na dovolenou postihne Istanbul další zemětřesení a tak celá rodina narychlo odjíždí na plánovanou dovolenou do vysněné vily, která se nachází v malebném kraji téměř v horách, ale zároveň kousek od moře. Bohužel tam na ně nečeká jen klid a pohoda... (Asgy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení! Bratři Taylanovi si zaslouží pochvalu za vytříbenou filmovou řeč, v níž geniálně kloubí jemnou, citlivou hudbu s vizuálně bohatými a precizně komponovanými záběry. Jejich největší síla ale stejně leží v ukázkovém budování napětí, z něhož se člověk div netetelí blahem. Problematická je ovšem pointa, kterou člověk, díky znalosti žánrových pravidel i mnoha indiciím přímo uvnitř filmu, může předvídat docela dlouho dopředu a její nástup místo šoku přináší spíše zklamání, protože dosud se napínající bublina tajemna a otázek je jí necitlivě propíchnuta. Každopádně zvedám oba palce hore a pokládám si obligátní řečnickou otázku: Proč se sakra takové filmy netočí u nás? ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Bylo to úplně něco jiného, než jsem čekal. Film začal "normálně", ale pak se děj začal tak nějak zvrhávat. Zaujala mě výborná hudba, a i když jsem si během filmu připadal trošku "ztraceně", tak jsem se nakonec neztratil :) ()

Greny 

všechny recenze uživatele

děj možná působí ze začátku lechce zmateně, ale nakonec se děj pěkně rozvinul, ale konec jsem nějak nepobral...asi by to šlo natočit lépe, ale z filmu jsem si odnesl pěkný zážitek. ()

Reklama

Reklama