foto

Dmitrij Pustilnik

  • nar. 31.10.1971 (49 let)
    Lazo, Imanskiy rayon, Primorskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opavšije lisťja (TV film)
2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)
Rol
2009 Dněprovskij rubež
2006 Poslední obrněný vlak
2004 Bezejmenná kóta
Countdown
Ťomnaja noč
1999 Rejndžer iz atomnoj zony

TV seriály

2019 Ni šagu nazad! (TV seriál)
Počti semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Vernis v Sorrento (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Dom farfora (TV seriál)
Snajper. Oficer SMERŠ (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Snajper: Poslednij vystrel (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
2012 Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Slezy angelov (E01)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Svidětěl (E20)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Vyzov (TV seriál)
Žertva (S02E03)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Dokumentární

2003 Babij Jar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky