foto

Justin Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 30-Love
2014 Interview
2009 Právě Peck
2007 Shredderman vítězí (TV film)

TV seriály

2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Shot on Location (S01E08)
Grace Under Pressure (S01E07)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Red Hairing (S04E08)
2012 One Warm Night (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
Killer Carl (S01E06)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
2006 Arrested Development (TV seriál)
Development Arrested (S03E13)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Mr. F (S03E05)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Amigos (S02E03)
The One Where Michael Leaves (S02E01)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
další epizody (8)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Arrested Development Documentary Project, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky