Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (911)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako to už s bláznivými a politicky nekorektnými komédiami pre široké masy býva, niekomu sadnú viac, inému menej, niekomu sa páči ten fór a inší mu pripadá trápny a niekomu inému zase naopak. Všetkých uspokojiť sa asi nedalo ani v tomto prípade a iba vďaka kontroverzii námetu a povedzme že aj spracovaniu piať oslavné ódy (ako domáci na severokórejského vodcu) nebudem. Franco mi sem príliš nesedel, Rogen viac, ale hláškou filmu je tá Francova ohľadom Stalina/Stalloneho. Začiatok miestami geniálny (Eminem, JGL) a mohlo to tak aj pokračovať, ak by sa to zbytočne nenaťahovalo až do dvoch hodín. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, inteligentní člověk pozná, že se jedná pouze o srandu. Rogen & Franco je perfektní dvojka a zde to opět dokazují. Super humor, slušný nápad, skvělé tempo a hlavně akčně krvavý závěr velmi mile potěšil. Scéna s tygrem byla pro mě kouzelná. Apokalypsa v Hollywoodu byl větší úlet, ale i zde jsem se perfektně bavil. Solidních 80%. Jeden z nejkontrovérznějších filmů vůbec. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je výýýborný!! :-DD Komedie většinou nekomentuju, nemám k nim co říct. Ale tahle je fajn, ... do poloviny mne to trochu nudilo a připadalo mi to jako skvělej nápad s nevyužitým potenciálem. Jenže co se děje asi v tak poslední třetině je nářez!! Humor doplněnej o výborně natočenou akci a GORE (!!!), no fakt jsem sim málem nasral do tepláků jako Kim Čong v přímým přenosu ... :-DD ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

It's 2014. Women are smart now! Nejkrásnější Vánoční dárek, kterým si Sony tak-trochu honeydick(uje) diváky. Kdo čekal intelektuální severskou tragikomedii, tak dveře do nejbližšího hipster baru jsou opačným směrem. Tady se jede na zábavnou mediální satyru. V Pyongyang dnes prasklo sakra hodně žilek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LID SEVERNÍ KOREJE JE PŘIPRAVEN NA KONFLIKT S USA NA VŠECH FRONTÁCH, VČETNĚ KYBERPROSTORU. POKUD SE FILM BUDE PROMÍTAT, KOREA ZAÚTOČÍ NA CELÉ ÚZEMÍ USA“. …" Korean Central News Agency (KCNA) /// Ani by mě nenapadlo, že jde o politickej film. Ten z toho udělaly jiný věci, o kterých jste už jistě všichni četli. A tak místo, aby šlo o další film pro skalní fanoušky Setha Rogena a Jamese Franca, probíhá masovej útok na kina a úložiště. Stejně jako v Apokalypse Hollywoodu je zde dost kamarádů, schopnejch si ze sebe udělat prdel. I proto se k atentátu na Kima dostaneme oklikou. Přes Eminemův konečník, nebo kozu, se kterou obcoval Matthew… Připravte se na tuny sprostejch slov, ale překvapí i hodně normálních vtipnejch momentů. Kdyby vynechali fóry kolem regálu, možná by i osazenstvo Babovřesk… no, možná… Franco si roli užívá a kupodivu je tady ten „divnější“. Film postavenej na rozhovoru s chlápkem co nemá řitní otvor (prej žádnej nepotřebuje), je lepší, než jsem čekal. Dobrá parodie, ve který není třeba brát všechno vážně. A zatím co Kim (Čong-un) je nasranej, filmovej Diktátor vrní blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jmenuji se Aladdin! 2.) Volali z Blesku. Chtěj rozhovor. 3.) Thx za titule ,,darog“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Text v azbuke na tanku v doslovnom preklade znamená "pán alebo odsúdený". (m.a.t.o.)
  • Ve výcvikovém středisku CIA visí na stěně vlajka USA. Její hvězdy jsou při pohledu zepředu vždy orientovány do levého horního rohu. Zde však směrují do pravého horního rohu. (Adrai)
  • Postava Setha Rogena vo filme sa volá Aaron. Meno Aaron je v skutočnosti aj hercovým prostredným menom. (MikaelSVK)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama