Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (914)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle skončilo v lepších rukou, tak si dovedu představit tento film, jako slibného předskokana poslední světové války. V hlavních rolích jsou bohužel obsazeni dva extrémní nudilové, takže ono to ani nijak vtipně dopadnout nemohlo. Film v mých očích působí spíše jako veřejné přiznání americké retardace, než cokoli jiného - zamýšleného. Naprosto tuctová komedie, která aby se z tuctovosti nějak vytrhla, tak si vzala ke zpracování téma ožehavé, abych to napsal nějak mírně. Nebráním se vůbec žádnému humoru. Směju se hrozně rád a často. Ovšem když je čemu, a to v tomhle případě bohužel není. Odpad nedávám pouze za odvahu tvůrců, pro kterou mám pochopení. Film se mi bohužel absolutně nelíbil. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

It's 2014. Women are smart now! Nejkrásnější Vánoční dárek, kterým si Sony tak-trochu honeydick(uje) diváky. Kdo čekal intelektuální severskou tragikomedii, tak dveře do nejbližšího hipster baru jsou opačným směrem. Tady se jede na zábavnou mediální satyru. V Pyongyang dnes prasklo sakra hodně žilek. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

James Franco with Seth Rogen are my Frodo & Sam now, bitches! Třetí letošní krutopřísně naspeedovaná live-action komedie, záchvaty smíchu pravidelně po celou dobu (teda kromě té ukecanější části před finále). Sylvester Stalin FTW. O 5 min. později: A vůbec, srát na to, zvedám na pět! Poslední dobou sem hvězdičková maxima hážu častejš než zamindrákovanej teenager zaláskovanej do Twilightu, ale já za to asi tak můžu, že se dívám jenom na samý parádní filmy, žejo?!? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy v životě jsem nečůral, nemám řitní otvor, běžně hovořím s delfíny, mám ve svém vozovém parku tank, neposlouchám Katy Perry a když mě někdo naštve, tak hned mačkám červený knoflík. Ano, kecám. Poslouchám Katy Perry, ale to ostatní je samozřejmě čistá pravda, což znamená, že jsem se při sledování tohoto snímku celkem slušně pobavil. Navíc jsem se konečně dozvěděl že Stalin se správně vyslovuje Stallone, což mi bylo dosud utajováno. Horší je to s tím zobrazením KLDR, o níž zasvěceně informují svět novináři, kteří tam stejně jako já nikdy nebyli. Takže možná je tam hlad, možná je tam bída a možná tam vystavují falešné grepy, ale po demokratické mediální masáži jsem si naprosto jistý tím, že s tím nemají vůbec nic společného hospodářské sankce RB OSN ani neustálá příhraniční cvičení US Army. Mohou za to všichni ti Kimové a CIA má plné právo je, jménem zachování světového míru, humánně zabít. Vždyť s tím má letité zkušenosti. Je mi z toho zkrátka trochu smutno a takové pocity bych při sledování komedie určitě neměl mít. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"What kind of porno are you watching?" Ti dva (tři, budu-li počítat Goldberga, což bych asi měla) jsou v současnosti pravděpodobně největší úchylové Hollywoodu. Jejich humor je fekální, jejich gay-moments (ať už před kamerou či za ní) se*ou neskutečnou spoustu lidí a jejich filmy jsou... no, řekněme 'šílené'. Jsou ale taky šíleně nápadité, odvážné a v neposlední řadě dobře udělané. Obdivuji studio, které "The Interview" zastřešilo, to dráždění obtloustlého hada lodičkou je vážně solidní, sebeparodující "This Is the End" v mých očích přesto zůstává o chlup Rogenova pubického ochlupení nepřekonáno. P.S.: Při sledování jejich nejnovějšího společného projektu "Sausage Party" (no, I'm not kidding XD) děkuji bohu, že se bude jednat "pouze" o animák. Nebo je mi to líto? Not sure.;-) * listening Scorpions - Wind Of Change * ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Kvůli výhrůžkám Severní Koreje dostali Seth Rogen (Aaron Rapaport) i jiní členové štábu osobní ochranku. (vyfuk)
  • Kniha, kterou Dave Skylark (James Franco) na konci filmu prezentuje, nese podtitul "An Unexpected Journey" ("Neočekávaná cesta"), což je odkaz na filmového Hobita: Neočekávanou cestu (2012). Zároveň je ve filmu několikrát zmíněn Frodo. (ing.Frosty)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom New Yorku a kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama