foto

Joanna Gleń

  • nar. 19.2.1978 (43 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
I że cię nie opuszczę... (S18E02)
Czerwone wesele (S18E01)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Insulina (S13E01)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Czym skorupka za młodu nasiąknie... (S03E24)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Teoria spisku (E10)
Stąd do wieczności (E05)
2007 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nowi rodzice (S09E18)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Opowiedz mi bajkę... (S04E08)
Daleko od noszy (TV seriál)
Pacjent zwany ordynatorem (S05E05)
Fala zbrodni (TV seriál)
Sekta (S03E16)
2005 Tango z aniołem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky