foto

Adam Młynarczyk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
Episode 10 (S04E10)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Donosy i kontrole (S01E03)
Wypadki chodzą po ludziach (S01E02)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny wyścig (S05E10)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (5)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 11 (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky