foto

Maria Ylipää

  • nar. 8.8.1981 (39 let)
    Ylöjärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
Täydellinen joulu
2016 Tappajan näköinen mies
2015 Ollaan vapaita
2012 Miss Blue Jeans
2004 Impérium jazzu

TV seriály

2019 Ivalo (TV seriál)
Venla (S01E10)
Taudinkantajat (S01E08)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Upin perintö (S02E10)
Äärirajoilla (S02E09)
Pakkolunastus (S02E08)
další epizody (10)
2018 Ivalo (TV seriál)
Saalistaja (S01E07)
Ensimmäinen uhri (S01E06)
Jumalan terve (S01E05)
další epizody (6)
2017 Aallonmurtaja (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Luottomies (TV seriál)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (5)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Kuolemanspiraali, osa 3/3 (E03)
Kuolemanspiraali, osa 2/3 (E02)
Kuolemanspiraali, osa 1/3 (E01)

Dokumentární

2011 Näin tehtiin tappajan näköinen mies (TV film)
2007 Pietà

Koncert

2017 Svengaava joulu (koncert)
2016 Joulun Tähdet 2016 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)
Ola, Topi ja Tapsa 300 vuotta (koncert)
2013 Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti (koncert)

Divadelní záznam

2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Kultainen Venla (TV pořad)
2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2017 Bumtsibum (TV pořad)
Hulahula Suomi (TV pořad)
Kesäterassi (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2014 Melkein unplugged (TV pořad)
Posse (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Kultainen Venla (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky