foto

Konstantin Gajocho

  • nar. 3.4.1974 (46 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
1993 Angely v raju

TV seriály

2020 Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Cvet lipy (TV seriál)
2018 Genij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Častnyj zakaz (S03E08)
2017 Almaznyj endšpil (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Safari na ochotnikov (S09E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Luna v skorpioně (S15E05)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Pobeg (E02)
Mažor (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Parom (S01E06)
další epizody (7)
PPS (TV seriál)
Narušitěl (S02E01)
Čužoj rajon (TV seriál)
Igra (S03E10)
Doznavatěl (TV seriál)
Operacija (S02E30)
2012 Čužoj rajon (TV seriál)
Car vody (S02E14)
Družina (S02E11)
Ošibka (S02E04)
další epizody (4)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Konkurs krasoty (E20)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Mstitěli (S03E02)
Lico (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky