foto

Joseph Horovitz

  • nar. 1926

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Tajemný protivník (TV film)
1982 Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
Tempest, The (TV film)
Večer tříkrálový (TV film)
1976 The Picture of Dorian Gray (TV film)
1963 Tarzan's Three Challenges

TV seriály

1985 Moving (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1982 Claire (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
The Year of the French (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1978 Lillie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky