foto

Miriam Myrtell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Tajemství pokoje 213
2015 Sensoria
2013 Rozkoš
2010 Drahá Alice
Přátelé jsou rodina
2008 Mañana

TV seriály

2018 Önskans hjärta (TV seriál)
Systrar (S01E08)
Jakten (S01E07)
Brunnen (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace