foto

Grant Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Underbelly Files: Infiltration (TV film)

TV seriály

2017 Janet Kingová (TV seriál)
Running Out the Clock (S03E04)
Levelling the Playing Field (S03E03)
2016 Janet Kingová (TV seriál)
The Thaw (S02E06)
Apprehended Violence (S02E05)
2015 Hiding (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Natural Justice (S01E03)
Every Contact Leaves a Trace (S01E02)
A Song of Experience (S01E01)
Love Child (TV seriál)
2013 Mako Mermaids (TV seriál)
Reef Doctors (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Kámošky až za hrob (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 7 (S04E07)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 20 (S03E20)
Epizoda 8 (S03E08)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 18 (S02E18)
Epizoda 15 (S02E15)
další epizody (7)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Brotherhood (S02E11)
The Reckoning (S02E10)
2008 Bed of Roses (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Scratched (S01E10)
Suffer the Children (S01E09)
Princezna ze země slonů (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Milovat a nechat zemřít (S08E12)
Nahoře a dole (S08E11)
2007 Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Zkratka (S07E28)
Rytíř v zářivé zbroji (S07E27)
Darovaný kůň (S07E18)
další epizody (6)
2006 McLeodovy dcery (TV seriál)
Za hlasem srdce (S06E08)
Pod povrchem (S06E07)
2005 Headland (TV seriál)
Last Man Standing (TV seriál)
Scooter: Secret Agent (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2003 Pirate Islands (TV seriál)
2000 Above the Law (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Pacific Drive (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace