foto

Sian Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Little Deaths

TV seriály

2020 The Gloaming (TV seriál)
2019 Bad Mothers (TV seriál)
Reef Break (TV seriál)
Welcome to the Jungle (E04)
2018 Playing for Keeps (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
2016 Nowhere Boys (TV seriál)
Back to the Empty World (S03E08)
The Trouble with Ben (S03E07)
Are We Home Yet? (S03E06)
další epizody (4)
2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Man on the Bus (S02E07)
The Dream (S02E05)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Krev na kole (S02E07)
Módní vražda (S02E05)
2012 House Husbands (TV seriál)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Šílenství (S01E16)
Štěstí je jen iluze (S01E15)
2010 Offspring (TV seriál)
Carpe Diem (S01E06)
Poison Ivy (S01E05)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 19 (S03E19)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 4 (S03E04)
2007 Satisfakce (TV seriál)

Dokumentární

2006 Knot at Home Project (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky