foto

Tony Coldwell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 You, Me and Him
2013 The Security Men (TV film)
2009 Albertův odkaz (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2005 Pochod (TV film)
2002 Falling Apart (TV film)
1999 A Rap at the Door
1998 Macbeth (TV film)

TV seriály

2019 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Sova a kotě (S03E05)
Troll z bažin (S03E04)
Magická máma (S03E03)
další epizody (5)
2018 Shodit otěže (TV seriál)
Nationals (S02E10)
Road Trip (S02E09)
Gaby (S02E08)
další epizody (10)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (6)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (5)
Inspektor Banks (TV seriál)
Přízraky - 2. část (S04E06)
Přízraky - 1. část (S04E05)
Pohřbené - 2. část (S04E04)
další epizody (4)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2014 Inspektor Banks (TV seriál)
Zlý hoch - 2. část (S03E06)
Zlý hoch - 1. část (S03E05)
Kus mého srdce - 2. část (S03E04)
další epizody (6)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
V hadrech (S02E08)
2012 Homefront (TV seriál)
Wolfblood (TV seriál)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2010 A Passionate Woman (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)
2010 Climate of Change
2003 Leonardo's Dream Machines (TV film)
2002 The Edwardian Country House (TV seriál)
2001 The Polar Bears of Churchill, with Ewan McGregor (TV film)
Warship (TV seriál)
1996 Norimberk
1995 Modern Times (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky