foto

Konrad Wagner

  • nar. 21.10.1902
    Köln, Preußen, Německá říše
  • zem. 7.9.1974 (71 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Der öffentliche Ankläger (TV film)
1966 Die Nacht zum Vierten (divadelní záznam)
1964 Umbruch (TV film)
1961 Aus Gründen der Sicherheit (TV film)
Vorsätzlich (TV film)
1958 Die begnadete Angst (TV film)
1957 Die respektvolle Dirne (TV film)
Parasit, Der (TV film)
1956 Der Gast (TV film)
1955 Das heilige Experiment (TV film)
Eine Handvoll Shilling (TV film)

TV seriály

1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1959 Wer nicht hören will, muß fernsehen... (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die geliehene Stimme - Werdegang einer Film-Sychronisation (TV film)
1947 Zauberei - Zauberei

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Silverson (TV film)
1966 Die Nacht zum Vierten (divadelní záznam)

TV seriály

1959 Wer nicht hören will, muß fernsehen... (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die geliehene Stimme - Werdegang einer Film-Sychronisation (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky