foto

Billy M. Greene

  • nar. 6.1.1897
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.8.1973 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Motýlek
1968 Single Room Furnished
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1960 The Bramble Bush
The Cape Canaveral Monsters (TV film)
1959 Never Steal Anything Small
1958 Stage Struck
1955 The Shrike
1947 Mother Wore Tights
My Wild Irish Rose

TV seriály

1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1967 I Dream of Jeannie (TV seriál)
You Can't Arrest Me, I Don't Have a Driver's License (S02E19)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbormaster (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 One Man's Family (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace