foto

Erin O'Brien-Moore

  • nar. 2.5.1902
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 3.5.1979 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
1967 Snadná cesta vzhůru
1957 Peyton Place
1955 The Long Gray Line
1954 Phantom of the Rue Morgue
1953 Sea of Lost Ships
1951 The Family Secret
1950 Destination Moon
1937 Black Legion
Green Light
The Life of Emile Zola
1936 Ring Around the Moon
The Leavenworth Case
Two in the Dark
1935 Our Little Girl
Streamline Express
1934 Dangerous Corner
His Greatest Gamble
Little Men

TV seriály

1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1961 Window on Main Street (TV seriál)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 NBC Presents (TV seriál)
Ruggles, The (TV seriál)

Dokumentární

1954 Light's Diamond Jubilee (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace