foto

Günter Hauk

  • nar. 6.5.1932
    Chemnitz, Sachsen, Německá říše
  • zem. 13.10.1979 (47 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1978 Glücksperlen (TV film)
1977 Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Drei kleine Nachtgeschichten (TV film)
O čertovi a třech zlatých vlasech
1975 Pirat mit Hindernissen (TV film)
Requiem für Hans Grundig
1974 Dobrodružství s Blasiem
Heiße Spuren (TV film)
1973 Die Hosen des Ritters Bredow
Liebe für Liebe (TV film)
1972 Anfang am Ende der Welt
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1971 Alfa 1
Der Sonne Glut (TV film)
Verspielte Heimat (TV film)
1968 König Karl (TV film)
1967 Die gefrorenen Blitze
Ein Tag und eine Nacht (TV film)
Ein sonderbares Mädchen (TV film)
Geschichten jener Nacht
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
1965 Der Bär (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
Nachfolger, Der (TV film)
Propuštěn na záruku
1964 Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
Přísně tajné
Vanina Vanini (TV film)
1962 Das Stacheltier - Campingflaschen
Das Stacheltier - Der Dickhäuter
Die Frau am Pranger
Glas Wasser, Das (TV film)
1961 Das Kleid
Das Stacheltier - Rumpelstilzchen
Honba za botou
Kuttel
1960 Blaulicht - Der Kindermörder (TV film)
Immer am Weg dein Gesicht (TV film)
Liebe auf den letzten Blick (TV film)
Světla nad močálem
1958 Das Stacheltier - Folge 129
dschungeltöne
1957 Ein Tag für mich (TV film)

TV seriály

1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1962 Wer bürgt für Deutschland?
1959 Der Kalibergmann und seine Sprengmittel
1957 Flieger von morgen

Divadelní záznam

1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)
Nachtasyl (divadelní záznam)
1977 Die seltsame Reise des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky