foto

Lothar Dimke

  • nar. 25.12.1931
  • zem. 13.12.2007 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Der Vogel (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1971 Androklus und der Löwe - vyp.
1969 Ihr letztes Rendezvous (TV film)
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1968 Die Sanften vom Don (TV film)
1967 Der Revolver des Korporals
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
1964 Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
1963 Die Sommerfrische (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Geheimnis der 17
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)
1960 Steine im Weg (TV film)
1950 Rodina Benthinů

TV seriály

1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Strafversetzt (E17)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky