foto

Illa Hedergott

  • nar. 1920

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Traumfrau mit Verspätung (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
1998 Schlange auf dem Altar (TV film)
1994 Tatort - Singvogel (TV film)
1976 Hinrichtung, Die

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky