foto

Sylvie Meis

  • nar. 13.4.1978 (41 let)
    Breda, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Misfit
Semperopernball 2019 - Live aus Dresden - Die große Ballnacht (koncert) - mod.
2018 Elvy's Wereld: So Ibiza!
2015 Sophie kocht (TV film)
2003 Pista! (TV film)

TV seriály

2001 Costa! (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Sylvies Dessous Models (TV pořad) - mod.
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky