foto

Małgorzata Kocik

  • nar. 22.4.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Weto i odwet (S02E04)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky